Antigo – sociala medier
Antigo Consulting | Antigo ger en julgåva till Min Stora Dag
antigo,julgåva,god jul,barn,sjukdom,konsulter,specialister,förändringsledning,johan sandström,patrik halvardsson,freedrik engblom
16796
page-template-default,page,page-id-16796,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Antigo ger en julgåva till Min Stora Dag

Många barn önskar att det var julafton året om. Av dem har många allvarliga sjukdomar och diagnoser som gör att vardagen ser annorlunda ut än för de flesta av oss.

 

Vi på Antigo tycker att De behöver en extra klapp.

Tusentals barn i Sverige har allvarliga sjukdomar och diagnoser som gör att livet inte ser ut som för de flesta av oss. Många tillfrisknar aldrig helt och lever med en sjukdom/diagnos som kanske inte alltid syns men som på olika sätt gör ont, försvårar livet och ibland skapar utanförskap.

 

Den rikstäckande organisationen Min Stora Dag fokuserar inte på forskning, utan på konkreta upplevelser, önskedrömmar och den energi de ger.

 

Det är vår önskan att vårt bidrag fortsätter skapa värdefulla upplevelser för barn och ungdomar. Dagar där önskedrömmar uppfylls och självkänslan får ny kraft!” – säger Fredrik Engblom, VD Antigo

 

Min Stora Dag, som har funnits i snart 17 år, når främst barn och unga med synliga och somatiska sjukdomar, och man gör här en tydlig skillnad i vardagen för dessa barn.

 

Man samarbetar med samtliga sjukhus i Sverige, för att barn mellan 4 och 18 år ska få något att längta till, uppleva och minnas.

 

Antigo ger en julgåva till Min Stora Dag

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss idag:
Fredrik Engblom, VD Antigo, +46 72 353 50 88